Workshop LinkedIn
door Anneke Hemmen

Workshop LinkedIn

Tegenwoordig kun je niet meer zonder LinkedIn profiel! Heb je altijd al een profiel willen hebben maar ontbreekt het je aan de energie om je erin te verdiepen? Meld je dan aan voor deze workshop en na een paar uur heb je je eigen LinkedIn profiel aangemaakt.

Vind je het eng om je online te profileren? Kom dan juist, want we laten je zien hoe je jezelf veilig online kunt presenteren.

De inhoud van de workshop is als volgt:

  • Wetenswaardigheden LinkedIn
  • Hoe zoeken en vinden werkgevers en recruiters personeel?
  • Hoe positioneer je jezelf ‘veilig’ als expert?
  • Daarna ga jezelf aan de slag met je eigen profiel – neem je LAPTOP of TABLET mee! 

Aan het einde van de workshop heb jij een up to date profiel waarmee je jezelf veilig online kunt presenteren.

Jouw investering is slechts 3 uur tijd en € 59,95 inclusief btw.

Na de workshop krijg je de nodige tips en tricks mee! Tijdens de workshop voorzien we je natuurlijk van koffie, thee, water en gezonde lekkere tussendoortjes!

linkedin

Referenties

Hoe heb je de workshop ervaren en zou je de LinkedIn workshop aanbevelen?

Twee jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Bedrijfskunde. Tijdens de opleiding merkte ik direct dat er veel aandacht wordt besteed aan netwerken. Zo was er ook direct te merken dat het hebben van een groot netwerk je enorm kan helpen, niet alleen tijdens je loopbaan maar ook zeker tijdens je studieloopbaan.

Om deze reden wilde ik graag een LinkedInprofiel aanmaken, om op deze manier al te beginnen met het opbouwen van een zakelijk netwerk. Hiervoor ben ik naar de LinkedIn workshop van Anneke Hemmen geweest. Anneke is loopbaancoach en kan je feilloos uitleggen waarom LinkedIn erg handig kan zijn en hoe je het het beste kunt gebruiken. Anneke heeft mij tijdens deze workshops alle tips en tricks voor een professioneel LinkedIn profiel gegeven. Hierdoor heb ik in een paar uur mijn eigen LinkedIn profiel aan kunnen maken en kon ik gelijk beginnen met het opbouwen van mijn eigen zakelijk netwerk.

Sara Kruiter

Meld je aan voor de workshop LinkedIn

Jouw investering is slechts 3 uur tijd en € 59,95 inclusief btw

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen en ook je gewenste datum doorgeven!

Agenda

Scroll naar boven