Loopbaanbootcamp
door Anneke Hemmen

Loopbaanbootcamp

Het is en wordt steeds belangrijker dat iedereen zich zelf en zijn toegevoegde waarde zo optimaal mogelijk leert presenteren. We gaan naar een wereld toe waarin je zelf goed moet weten wat je wilt en wat je kan om zo de balans te houden in je eigen leven. Maar hoe dan?

Wij leren je in 1 dag ontdekken waar je GOED in bent en wat je GAAF vindt om te doen en wat voor invloed GELD heeft! Jouw investering is slechts € 89,95 inclusief btw, koffie, thee, lunch en goodiebag!

Referenties

Hoe heb je de workshop ervaren en zou je de loopbaan bootcamp aanbevelen?

Ik heb me aangemeld omdat ik wilde uitzoeken wat ik nu echt wil. Het was een super leuke dag, met experts die weten waar ze het over hebben. Ik kan het iedereen aanraden die vast loopt in zijn loopbaan. De G-experts hebben veel ervaring en geven een duidelijke uitleg.

Frank

Na het volgen van de loopbaanbootcamp heb ik ontdekt dat ik niet alles snel hoef te doen. Ik mag rustig de tijd nemen om uit te zoeken met wie ik bijvoorbeeld wil werken. Het leukste vond ik het onderdeel GELUK, essentiële vraag om nog verder uit te zoeken; waar word ik gelukkig van. Ik kan weer verder na deze dag….het heeft mijn ogen geopend!

Jeanette

Ik wilde richting bepalen in mijn vervolgloopbaan. De loopbaanbootcamp heeft bijgedragen aan het feit dat ik mijn levenservaring niet moet onderschatten. Een opleiding is wat, maar het goed verwoorden en inzetten van je ervaringen door het leven is misschien toch wel meer waard. Ik kan ermee verder en ik vind dat iedereen af en toe eens goed zou moeten stil staan bij zijn loopbaan. Het helpt mij zeker verder. 

Evelien

Ik heb me aangemeld voor de loopbaanbootcamp omdat ik actief bezig wil zijn met mijn loopbaan. Ik vind het leuk dit samen met ‘lotgenoten’ te doen. Anneke en haar team zijn echte experts. Het programma zat goed in elkaar, ik ga vaker mee doen en stilstaan bij mijn loopbaan. Het levert veel bewustwording op. 

Marianne

Ik heb een writersblock opgelopen en weet echt niet wat ik verder zou willen doen op de arbeidsmarkt. Ik heb mij aangemeld voor de loopbaanbootcamp om dat te ontdekken. Wat een ervaring! Na deze dag weet ik dat ik in de welness wereld aan de slag wil. Ik vond de dag inspirerend en ik weet wat ik wil. Ik kan het iedereen aanraden. De G-experts zijn echte experts.

Erik

Meld je aan voor de loopbaanbootcamp

Jouw investering is slechts € 89,95, inclusief btw, koffie, thee, lunch en goodiebag!

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen en ook eventueel een andere gewenste datum doorgeven!

Agenda

Scroll naar boven