Je loopbaan op orde in 3 stappen
door Anneke Hemmen

Je loopbaan op orde in 3 stappen

Eén van de meest verkochte trajecten is ‘je loopbaan op orde in 3 stappen’. In vier maanden klaar voor een volgende loopbaanstap en meestal zelfs al een andere baan. Of het nu gaat om een verplichte of vrijwillige carrièreswitch, wij helpen je op weg. 

De 3 stappen

goed goud

Goed

Wat zijn je kwaliteiten en competenties (personal brand). Wat is mijn (werk)ervaring waard? Je gaat aan de slag met het bouwen van je eigen carrière-portfolio.

gaaf goud

Gaaf

De 2e stap is achterhalen wat je echt gaaf vindt om te doen. Het gaat dan ook om het profileren en presenteren van je eigen ik, met aandacht voor passie en drijfveren.

groei goud

Groei

De 3e stap is altijd maatwerk. Waar jij behoefte aan hebt. Voor de één is dat gebruik maken van ons netwerk om gesprekken te voeren, voor de ander is dat het maken van motivatiebrieven of het maken van een LinkedIn profiel.

Jouw investering voor dit intensief traject is slechts €595,- inclusief btw en je leven lang toegang tot je eigen e-portfolio.

zelfloopbaanmanagement

Referenties

Hoe heb je het traject ervaren en zou je het traject aanbevelen?

Na het volgen van de loopbaan bootcamp was ik zo enthousiast over de 6 G’s, dat ik met een aantal van de experts een vervolgtraject ben aangegaan. In ieder geval heb ik bij Anneke het traject ‘je loopbaan op orde in 3 stappen’ gevolgd. Ik was al jaren uit het arbeidsproces en vond het lastig om mijn kwaliteiten te benoemen.

De manier waarop Anneke kijkt naar (werk) ervaringen is echt heel anders. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan en zij wist door onze gesprekken daar precies mijn opgedane kwaliteiten te benoemen. Ook het samenstellen van een e-portfolio en het doen van verschillende testen heeft mij inzage gegeven in welke kant ik op wil op de arbeidsmarkt. Na 3 sessies had ik mijn eerste sollicitatie de deur uit gedaan en via haar netwerk heb ik inmiddels een vaste baan bij een zorgorganisatie gekregen. Ik ben zo ontzettend blij met de stappen die ik, mede dankzij Anneke, heb kunnen zetten.

Lous de Bruijn

Toen er na 18 jaar een einde dreigde te komen aan mijn carrière in de bancaire sector, heb ik mijn ontwikkelbudget mede ingezet om te onderzoeken wat mijn kwaliteiten, drijfveren en competenties waren en waar ik dat nog meer zou kunnen inzetten. Als je al zoveel jaar niet meer hebt gesolliciteerd, dan is dat allemaal erg spannend. Om hier hulp bij te krijgen heb ik een loopbaancoach gezocht die kennis heeft van de regionale arbeidsmarkt, een groot netwerk heeft en die mij zou kunnen ondersteunen tijdens dit proces.

Al tijdens het kennismakingsgesprek hadden Anneke en ik een goede klik en mede door het gebruik van de e-portfolio heb ik een beter inzicht gekregen in mijn kansen en mogelijkheden. Ik heb veel steun gehad aan Anneke en haar grondige kennis tijdens het hele proces en uiteindelijk heb ik binnen een maand een nieuwe uitdaging gevonden! Ik gun iedereen die zoekende is op loopbaangebied dezelfde positieve ervaring. Bij loopbaanvraagstukken altijd eerst contact opnemen met de loopbaanwinkel en met Anneke in gesprek gaan!

Frouwkje Stüger

Meld je aan voor je loopbaan op orde in 3 stappen

Jouw investering voor dit intensief traject is slechts €595,- inclusief btw en je leven lang toegang tot je eigen e-portfolio.

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen!

Agenda

Dit traject is niet gepland maar gaat op afspraak!

Scroll naar boven