Je eigen IK maken
door Marjan van de Bult

Je eigen IK maken

Het doel van deze workshop is je perspectief op je loopbaan en leven te verbreden, door je bewust te laten worden van waar je echt gelukkig van wordt. En van de belemmerende overtuigingen, die in de weg staan om dat te bereiken. 

Je gaat je eigen groei en ontwikkeldoel(en) visualiseren, door je eigen IK vorm te geven. “Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd”.

Wat kun je verwachten?

  • We beginnen met een korte uiteenzetting van wat belemmerende overtuigingen zijn en hoe die doorwerken in je denken over je loopbaankansen.
  • Daarna ga je in ongeveer 20 minuten aan de slag om je (loopbaan) wensen én je belemmerende overtuigingen te formuleren.
  • In het laatste deel ga je aan het werk met het ombuigen van deze overtuigingen en het visualiseren van je groei over een jaar of aantal jaren.

Na afloop heb je inzicht in je ontwikkeldoel, je hebt je eigen IK waar je over een (aantal) jaar wilt staan vorm gegeven. Tevens weet je wat je (eventueel) tegenhoudt en krijg je handvatten mee om je veronderstelde onmogelijkheden om te buigen naar mogelijkheden.

Je investering voor deze workshop is ca. 5 uur en €89,95, incl. btw, alle materialen en middelen, koffie, thee, water, gezonde tussendoortjes en een lichte lunch! De workshop wordt ingepland bij minimaal 4 deelnemers.

zelfloopbaanmanagement

Referenties

Hoe heb je de workshop ervaren en zou je de workshop aanbevelen?

Als marketeer is het misschien niet een voor de hand liggende keuze om zelf een training in doelgroep bepaling te doen. Dit is toch mijn vak? Maar juist in ons eigen vakgebied staren we ons blind op de methodes die wel zelf kennen. Daardoor sprak de methode ‘Yentl maken’ van Marjan me zo aan. Een unieke methode die ook mij weer een open mind en nieuwe inzichten gaf voor mijn doelgroep. De cursus gaf mij daarnaast ook de tijd om hiermee aan de slag te gaan en de stok achter de deur om zelf mijn eigen doelgroep helder te krijgen.

De methode is super efficiënt en heeft mij totaal nieuwe inzichten gekregen. De mini Yentl pronkt op mijn bureau en is onmisbaar geworden in het schrijven van mijn social media posts.

De training is toegankelijk voor elk niveau, zowel als je net begint met je bedrijf maar dus ook voor marketeers en experts in hun eigen vakgebied.”

Maaike Siegel
www.nomadmarketing.nl

Tijdens de workshop van Marjan gingen we een mini Yentl maken, een super interessant en inspirerend proces. Voor mijn product vond ik het eerst best lastig om echt één persoon, die je een naam geeft te creëren. Toch via de stappen die Marjan in de workshop met je doorloopt wordt jouw Yentl steeds concreter. Juist door zo’n concreet persoon, samen met een groep inspirerende mede ondernemers, te maken weet je hoe jouw Yentl eruit komt te zien. Het is een aanrader als je concreter met jouw product of dienst de markt op wil. Ik merk dat het richting geeft voor zowel productontwikkeling als communicatie uitingen. 

Marianne Willems
www.rnbyoga.nl

Het maken van mijn Yentl was zo leuk om te doen, visueel maken wat ik in mijn hoofd heb. Hierdoor werd mijn ideale klant zichtbaar en geeft het mij waardevolle informatie om in te zetten en daadwerkelijk de taal van mijn klant te spreken. Het brengt mij inzicht, overzicht en inspiratie.

Marielle van Veen
www.mariellevanveencoaching.nl

Meld je aan voor je eigen IK maken

Je investering voor deze workshop is ca. 5 uur en €89,95, incl. btw, alle materialen en middelen, koffie, thee, water, gezonde tussendoortjes en een lichte lunch!

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen!

Agenda

Deze workshop is niet gepland maar gaat op afspraak!

Scroll naar boven