Business Boost voor startende ondernemers
door Marjan van de Bult

Business Boost voor startende ondernemers

Ben jij op zoek naar een online, inclusief offline, training waarin jij jouw idee omzet naar een succesvol bedrijf? 

Je loopt al een tijdje rond met het idee om voor jezelf te beginnen en misschien heb je zelfs de eerste stappen al gezet. Avonden ben je aan het nadenken en bedenken hoe het zou zijn als jij een eigen bedrijf zou hebben. 

Wie je dan zou willen helpen en wat je dan het allerliefste zou gaan doen. Maar dan komt het.. hoe ga je dat nou precies doen? Hoe zet je al jouw ideeën en dromen nu om in een businessconcept wat werkt. Waar je, naast dat je mensen kunt helpen, ook geld kunt gaan verdienen om jouw leven te leven zoals jij dat wilt?

Dit Business Boost traject is er speciaal voor jou! Je krijgt toegang tot de online academy & de Business Boost in 1 dag met een 1 op 1 moment met Marjan van de Bult!

Je kunt op elk moment instappen in deze gave training en zelf kiezen op welk moment jij jouw live dag in wilt plannen. Jij bepaalt wanneer jij er klaar voor bent om stappen te zetten in jouw bedrijf!

Jouw investering in geld is slechts € 479,00 voor toegang tot de online academy met wekelijkse opdrachten en uiteraard 1 live dag waarin je samen met andere ondernemers en Marjan van de Bult.

Wil je meer informatie of gelijk deelnemen en goed starten als ondernemer? Als voorloper op dit traject starten we in 2023 met een ondernemersbootcamp, hieronder vind je de data waarop we dit organiseren!

zelfloopbaanmanagement

Referenties

Hoe heb je het traject ervaren en zou je het traject aanbevelen?

Wauw wat was deze business boost een bijzondere dag. In een paar uur tijd kreeg ik alles waar ik op hoopte en nog meer. 

Ik besloot met Marjan samen te werken, omdat ik op zoek was naar een coach die niet terugvalt op het standaard zinnetje: wat denk je zelf? Ik denk zelf genoeg, maar daarvoor ga ik niet met een business coach aan de slag. Ik zocht iemand die mij vanuit haar expertise concreet verder kon helpen en die tegelijkertijd advies kon geven dat passend is voor wie ik ben als persoon. Iemand die het totaalplaatje ziet. Dat zag Marjan perfect!

Ik vertelde haar dat ik voelde dat mijn missie nog niet klopte, er ontbrak een diepere laag. Ook in mijn diensten miste ik nog elementen van wie ik ben en wat ik kan geven om anderen te helpen. Marjan wist binnen no time de ontbrekende puzzelstukjes te benoemen en hoe ik dat het beste in mijn bedrijf kan integreren. Aan het einde van de dag ging ik naar huis met een aangescherpte missie, nieuwe en aangescherpte diensten, mijn ideale klant helder en een helder plan voor 2020 om mijn omzetdoel te halen. Maar bovenal ook met heel veel nieuwe energie, blijdschap en vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet wat mij te doen staat! 

Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettend fijne dag en al jouw waardevolle input! 🙂

Nanda

Ik vond de BusinessBoost met Marjan inspirerend, vol energie en enthousiasme in een open en ontspannen sfeer. Het is superfijn dat Marjan (net als ik) heel snel denkt. Daardoor konden we in een paar uur tijd heel veel structuur aanbrengen in alle plannen die in mijn hoofd zaten, keuzes maken en concrete acties formuleren. Dankjewel Marjan!

Manda Gritter

Meld je aan voor de pre Business Boost; de ondernemersbootcamp!

Jouw investering om begin te maken met een succesvol bedrijf is slechts € 59,95 excl. btw.

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen!

Agenda

Scroll naar boven