Arbeidsmarktoriëntatie voor onderwijs
door Anneke Hemmen

De toekomst van de werknemer

Arbeidsmarkt en scholingsmarkt zijn dynamisch, altijd in ontwikkeling en verstaan elkaar niet altijd even goed. Toch hebben ze een gezamenlijk doel: eraan bijdragen dat iedereen aan het werk kan en blijft.

Om (aankomende) werkenden bewust te maken van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt hebben wij een workshop ontwikkeld voor ook met name het onderwijsveld om hun leerlingen/studenten bewust te maken van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. 

De inhoud van de workshop is als volgt:

  • Inzicht in verandering op de arbeidsmarkt
  • Competenties van de toekomst
  • Ontdek of jij beschikt over de competenties van de toekomst

Na de workshop weet de deelnemer over welke competenties van de toekomst hij of zij beschikt en nog belangrijker is dat ze hebben geleerd hoe ze deze competenties kunnen bewijzen. Zodat de competenties ook ingezet kunnen worden op de onderwijsmarkt (vervolgstudie) en/of op de veranderende arbeidsmarkt.

De investering voor deze groepsworkshop is slechts € 695,- excl. 21% btw en materialen en middelen. Uitgaande van een groepsgrootte van maximaal 25 personen. 

Referenties

Hoe heb je de workshop ervaren en zou je de workshop aanbevelen?

Binnenkort plaatsen we hier reviews.

Meld je aan voor de groepsworkshop

De investering voor deze groepsworkshop is slechts € 695,- excl. 21% btw en materialen en middelen.

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen en ook je gewenste datum doorgeven!

Agenda

Voor deze workshop kun je je opgeven per e-mail.

Scroll naar boven