We gaan weer live met Loopbaanbootcamps

Loopbaanbootcamps 2022

In februari zijn we weer gestart met onze loopbaanbootcamps! En wat was het weer fijn om het live te mogen geven.

Na 2 jaar geen live bijeenkomsten te hebben ‘mogen’ verzorgen geeft het veel voldoening om mensen weer te mogen begeleiden bij het vraagstuk; waarom continue ontwikkelen zo belangrijk is.

De feedback die wij kregen was wederom positief. De deelnemers vonden het een heerlijkheid om eens 1 dag stil te staan bij hun eigen ontwikkeling en (toekomstige) leerdoelen. Op ons youtube kanalen delen wij beelden van eerdere loopbaanbootcamps. 

Programma Loopbaanbaanbootcamp

Tijdens een loopbaanbootcamp proberen we, individueel zo veel mogelijk te voldoen aan jouw verwachtingen. We nemen je in ieder geval mee in onze 6G methodiek maar geven je ook handvatten om na de loopbaanbootcamp zelf verder te werken aan je eigen ontwikkeling. 

Vanaf 2017 organiseren we al loopbaanbootcamps, Het programma is nog grotendeels hetzelfde. We starten de ochtend met een uiteraard een korte kennismaking.

Vervolgens ga je ontdekken waar je GOED in bent, wat zijn jouw 6 kwaliteiten? We nemen je mee in een stukje theorie over GAAF & GELUK. In de pauze nuttigen we een GEZONDe lunch. 

In de middag gaan we jouw eigen groei visualiseren en zet jij op een creatieve manier op jouw stip op de horizon! 

We sluiten de middag af met een toast op jouw toekomst.

Data 2022

Voor dit jaar hebben we alvast een aantal data gepland, zodat jij ook alvast kunt plannen en kunt kiezen welke data jou het beste past. 

De eerst volgende mogelijkheid is vrijdag 15 april 2022. Aanmelden kan via de website. 

Ervaringen van deelnemers

Wij zijn ontzettend trots op het feit dat we inmiddels een groot aantal bewuste noorderlingen hebben mogen creëren.  Eén van de eerste deelnemers verteld hier waarom iedereen zich zelf een loopbaanbootcamp moet gunnen. 

Een ander verhaal is die van Erik Riensema, hij heeft na het volgen van een loopbaanbootcamp andere keuzes gemaakt.

Wil jij eerst eens vrijblijvend kennismaken, dan mag dat altijd. Neem gerust contact met ons op dan plannen we een koffiemoment in. We helpen je graag op weg op de arbeidsmarkt.

Hartelijke groeten, Anneke Hemmen

Scroll naar boven