Workation

Laatste (ontwikkel) kans, nog 2 plekken

Hoera Nederland is weer open! Ben jij hier ook zo blij mee? Wij wel. In onze vorige blog over de workation zaten we nog volop in de voorbereiding voor onze workation naar Ibiza.

En nu, nu is het al bijna zover dat we mogen gaan! Wij zitten vol energie om met een groep van maximaal 5 deelnemers eindelijk weer samen te mogen leren en ontwikkelen. Wil je hier nog bij zijn van 16 mei tot en met 19 mei 2022? Dat kan er zijn nog 2 plekken vrij. 

Wij begrijpen dat je eerst meer wilt weten. Misschien wil je ook eerst meer zien? In 2019 zijn wij ook met een groep fanatieke werkondernemers naar Ibiza geweest. Bekijk hier alle leuke filmpjes die Marjan heeft gemaakt van onze workation in 2019.

Word je ook zo blij van het zien van de beelden van de workation? Hier vind je alle belangrijke informatie over de workation op Ibiza.

Wij zouden het ontzettend gaaf vinden wanneer we nog een enthousiaste fotograaf en/of vlogger mee zouden kunnen nemen. Zodat we samen verder kunnen leren en ontwikkelen.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workation houden we een redelijk strak programma aan, maar wel een programma waarin veel inbreng is voor je eigen leerpunten. De workation begint eigenlijk al thuis. Je start namelijk met het maken van een TMA-analyse. 

Deze analyse zal uiteraard met jou gedeeld worden en tijdens de dagen op Ibiza gaan we van daaruit de verdieping zoeken. 

Globaal ziet een dag op Ibiza er als volgt uit:

8.30 uur lekker buiten ontbijten, voor de liefhebbers is er daarvoor volop mogelijkheid om eerst nog lekker een duik te nemen in het zwembad.

Om ca. 9.00 uur starten we met het ochtend programma. Er zal een ochtend besteedt worden aan jouw TMA, er zal een ochtend gewerkt worden met de 6G methodiek en een ochtend waarin we alle leermomenten met elkaar delen.

De middagen zijn voor jezelf en daar waar gewenst krijg je individuele coaching. Kortom alle focus op jou en jouw ontwikkeling.

Scroll naar boven