Wil jij ons helpen om het netwerk Bewuste Noorderlingen te laten groeien?

Wil jij ons helpen?

Het is onze missie om bewuste noorderlingen te creëren; mensen die weten waar ze GOED in zijn, dat doen wat ze GAAF vinden om te doen en zich op een GELUKkige, GEZONDe en GROEIzame wijze kunnen presenteren op de arbeidsmarkt en/of aan hun werkgever zodat er GELD verdiend wordt.

 

Ons doel

Voor 2020 hebben we ons een doel gesteld! We willen 2500 bewuste noorderlingen creëren. We zijn al goed op weg…..maar 2500 hebben we zeker nog niet!

Als je ons wilt helpen dan wil ik je vragen de volgende stappen te zetten:

 

Stappen

Stap 1. Lees onderstaand artikel aandachtig door en vraag je af of jij iets aan dit netwerk kan hebben en of dit netwerk iets aan jou kan hebben. Zo ja, zet dan de volgende 4 stappen.

Stap 2: Plaats de tekst en foto (onder de knip) op jouw LinkedIn, Facebook, blog of website. En let er daarbij op dat de link aanklikbaar is.

Stap 3: Mail dit bericht door aan 3 tot 5 mensen die ook iets aan dit netwerk kunnen hebben en die iets voor dit netwerk kunnen betekenen (informatie/kennis delen).

Stap 4: Klik zelf ook de link www.bewustenoorderlingen.nl aan en schrijf je -gratis- in. En/of volg BN via LinkedIn, Facebook en/of Twitter (links staan ook op de website).

Stap 5: Mail zelf je eventuele bijdragen aan het netwerk naar bewustenoorderlingen@gmail.com (een moderator beoordeelt het op relevantie) en deel/like op je eigen social media artikelen vanuit het netwerk.

 

Dank je wel

That’s all. Het is vrijblijvend en het kost niets. Je maakt nu deel uit van een netwerk waarmee jij je verder kunt ontwikkelen. Doe er je voordeel mee!

 

En alvast heel erg bedankt voor je inzet.

 

Hartelijke groeten,

Anneke Hemmen – Marjan van de Bult – Margit Ceska – Hilde Oosten

 

 

———– knip ———–

 

Bewuste Noorderlingen

In Wildervank is onlangs een nieuw netwerk opgericht van en voor Noorderlingen die werken aan hun eigen -of andermans- loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Iedereen die zich aangesproken voelt kan zich -gratis en vrijblijvend- aansluiten bij het netwerk Bewuste Noorderlingen. Zowel werknemers bij bedrijven in alle lagen, als ondernemers, managers en HR-professionals.

Dagelijks nieuws

Het netwerk is te vinden door de pagina Bewuste Noorderlingen op te zoeken en te volgen op Facebook, LinkedIn of Twitter. Op deze pagina’s wordt dagelijks nieuws en informatie gedeeld. Ook wordt twee keer per week een e-mail nieuwsbrief met nieuws en tips verstuurd en zijn er regelmatig bijeenkomsten en sessies in het Noorden. Inschrijven kan via de website www.bewustenoorderlingen.nl.

Loopbaan-bootcamps

Initiatiefnemer is HR-professional Anneke Hemmen, die in Wildervank de Loopbaanwinkel runt en daar regelmatig Loopbaan-bootcamps organiseert, samen met onder meer Margit Ceska (gezondexpert, In Balans Veendam), Hilde Oosten (geldexpert, DZOO Eelderwolde) en Marjan van de Bult (gelukexpert, Gelukfabriek Norg).

2500 Bewuste Noorderlingen

In de bootcamps die de vier tot nu toe hebben gehouden, kwam vanuit deelnemers de vraag naar een netwerk waarin ze informatie kunnen delen over werk, scholing, inkomen, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Dat sluit goed aan bij de missie van Anneke Hemmen en haar collega’s, die graag een netwerk van 2500 Bewuste Noorderlingen willen creëren. Daarbij gaat het om ambitieuze Noorderlingen die niet alleen carrière willen maken en meer geld willen verdienen, maar ook willen groeien op het gebied van (werk)geluk en gezondheid. Om zo meer zelfbewustzijn en een sterkere economie te creëren in het Noorden.

Zie ook www.bewustenoorderlingen.nl

Op de foto staan van links naar rechts Anneke Hemmen, Margit Ceska, Hilde Oosten en Marjan van de Bult.

Scroll naar boven