Ambitieuze werkondernemers opgelet!

ambitieuze werkondernemers opgelet!

Hoewel het nog volop vakantieperiode is, zijn wij al volop bezig met het voorbereiden van een workation in 2022.

Wij bieden jou als eerste een uniek kans! Marjan van de BultKim Olthof en ik organiseren deze unieke workation op Ibiza. Speciaal voor hardwerkende werkondernemers. Hardwerkende en ambitieuze werkondernemers die hun dromen willen najagen of echt eens toe zijn aan een persoonlijk ontwikkelingstraject op een unieke locatie in Ibiza.

Want laten we eerlijk zijn, vanaf maart 2020 zijn we redelijk ‘onder druk’ komen te staan. Voor velen werd het werken en leven anders. Elke dag allemaal ballen in de lucht houden. Werk, partner, kinderen, het huishouden, alles. Stuk voor stuk zaken die allemaal je aandacht vragen. Wanneer is er echt tijd over voor jezelf? Tijd is zo kostbaar en dat is iets wat we op Ibiza net zoveel hebben als in Nederland. Alleen is dan alle tijd alleen voor jou en volledig de focus op jou en je dromen die je na wilt jagen.

Gun jij jezelf tijd?

Gun jij jezelf tijd om te gaan doen aan zelfloopbaanmanagement? Wat wij doen? Wij helpen je flink op weg! Met flink wat coachervaring en 2 TMA experts weten wij zeker dat je stappen gaat zetten na de workation. En niet alleen dat, wij leggen je volledig in de watten. Alles is inclusief! Van vlucht,  luxe locatie tot een complete analyse van je competenties en drijfveren. Wat wil je nog meer? Jezelf een workation gunnen is zo’n leerproces waar je je hele levensloopbaan aan terug zult denken!

Workation 2019

Wij begrijpen dat je eerst meer wilt weten. Misschien wil je ook eerst meer zien! Dat kan want in september 2019 zijn wij ook met een groep fanatieke werkondernemers naar Ibiza geweest. Bekijk hier alle leuke filmpjes die Marjan heeft gemaakt van onze workation in 2019.

Word je ook zo blij van het zien van de beelden van de workation? Hier vind je alle belangrijke informatie over de workation op Ibiza.

Actie

Ben je enthousiast en wil je graag onze actieflyer ontvangen en/of nader kennis maken met ons laat het dan weten. Wij maken graag geheel vrijblijvend een (online) afspraak met je. Klik onderaan op de oranje button en geef dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven