Werkgevers | Trainingen

Trainingen

Als werkgever is de (bij)scholing van uw medewerkers misschien niet het eerste dat bij u opkomt als u denkt aan uw verplichtingen. Het is echter wel één van de belangrijkste factoren van een succesvolle loopbaan op de langere termijn voor zowel organisaties als haar medewerkers. 

Als werkgever is het belangrijk om ontslag van personeel zoveel mogelijk te voorkomen. Niet alleen wanneer de functie van een medewerker komt te vervallen, maar ook bij ziekte of andere redenen waarom een medewerker zijn functie niet meer goed kan uitoefenen. 

Verplichtingen

Als werkgever hebt u nogal wat verplichtingen met betrekking tot het functioneren, het bijhouden van een personeelsdossier en het ontwikkelen van medewerkers. Hoe fijn zou het zijn wanneer u dit voor een deel kunt gaan beleggen bij uw medewerkers?

Om medewerkers mee te krijgen bij organisatieveranderingen en/of bij ontwikkeltrajecten bieden wij een breed scala aan trainingen en workshops. 

Deze trainingen en workshops zijn altijd gebaseerd op onze 6G-methodiek en inmiddels hebben wij ervaringen opgebouwd dat medewerkers echt in beweging komen. Zij maken in ieder geval bewuste keuzes in hun loopbaanontwikkeling. 

Loopbaanbootcamp voor medewerkers

Voor een aantal grote organisaties hebben wij trainingen mogen vormgeven. Het doel van deze trainingen is om medewerkers te coachen, te prikkelen om na te denken over hun eigen talenten, competenties en mogelijkheden. Om verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. 

AnnekeHemmen•FE396A3962•Brandinginbeeld

Programma trainingen

Het programma van een loopbaanbootcamp wordt altijd gezamenlijk ingevuld, omdat wij vinden dat het doel van de organisatieverandering en/of ontwikkeling moet dienen.

Workshops

Om verdieping aan te brengen en/of medewerkers duurzamer te trainen bieden wij ook aanvullende workshops. De exacte invulling gaat altijd in overleg met organisatoren van een dergelijk evenement van de organisatie. 

6G-methodiek

De trainingen en workshops zijn gebaseerd en uitgewerkt vanuit onze 6G-methodiek.

Onderstaand geven wij een korte toelichting op de mogelijkheden per G, zodat je een beetje een idee kunt krijgen. Heb je interesse om er eens verder over te praten en een gezamenlijk programma op te stellen.

De 6 G's

goed goud

GOED

Workshop GOED over kwaliteiten en competenties. Wat is mijn (werk)ervaring waard?

gaaf goud

GAAF

Workshop GAAF het profileren en presenteren van je eigen ik, met aandacht voor passie en drijfveren.

geluk goud

GELUK

Workshop GELUK over doen waar je gelukkig van wordt en de belemmerende overtuigingen die je hiervan weerhouden.

gezond goud

GEZOND

Workshop GEZOND over hoe je regie neemt over je vitaliteit en gezondheid. Hoe blijf je in balans? 

groei goud

GROEI

Workshop GROEI gaat veelal ook gepaard met Goed en Geluk. Mensen groeien niet alleen door te werken maar ook met name door te leven….het bewust maken hiervan brengt met zich mee dat medewerker hun eigen groei gaan zien en door te ontdekken waar hun kracht en geluk in zit ontstaat verdere groei. 

geld goud

GELD

Workshop GELD over de belemmerende overtuigingen wat GELD met zich mee brengt. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. 

Alle trainingen en workshops kunnen worden gefinancierd vanuit persoonlijke loopbaan en/of ontwikkelbudgetten. Wil je eens sparren over de mogelijkheden die wij bieden om medewerkers in beweging te krijgen, neem dan gerust contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Scroll naar boven