WERKGEVERS | ADVIES

Personeels dienstverlening

We leven in tijden van constante vernieuwing en verandering. Op veel niveaus wordt er nagedacht over hoe de arbeidsmarkt dynamischer en mensen (arbeids)mobieler kunnen worden. Maar hoe geef je hier nu heel concreet als werkgever handen en voeten aan? Wij helpen werkgevers graag op weg en bieden de helpende hand.

We geven advies en bieden ondersteuning bij verschillende (personeels)issues zoals;

  • Verander- en ontwikkeltrajecten
  • Vanwerknaarwerk trajecten 
  • Verzuim- en re-ïntegratietrajecten, specialisme coach bij kanker
  • Personeelsadvies op afroep
AnnekeHemmen•FE396A3292•Brandinginbeeld

HR Adviseur op afroep

Wij bieden een uniek abonnementsconcept aan voor personeelsdienstverlening. Al voor € 200,- per maand beschik je over een ‘eigen’ HR adviseur, die op afroep, 4 uur per maand, beschikbaar is voor jou als werkgever en uiteraard ook voor je medewerkers. 

Onze visie

Wij geloven erin dat het niet alleen de verantwoordelijkheid is van werkgevers of leidinggevenden om constant op zoek te gaan naar manieren om medewerkers vitaler, duurzamer inzetbaar, flexibeler en innovatiever te maken en te houden. Wij vinden dat medewerkers zelf verantwoordelijk zouden moeten zijn voor hun eigen werk, inzetbaarheid en mobiliteit.

Duurzaam inzetbaar zijn medewerkers die weten waar ze Goed in zijn, precies dat doen wat ze Gaaf vinden en die zich op een Gezonde, Gelukkige en Groeizame wijze kunnen presenteren op de arbeidsmarkt, zodat er Geld verdiend wordt.  

Ervaringen

Ervaringen en statistieken geven aan, dat wanneer er oprecht aandacht besteed wordt aan medewerkers er meer werkgeluk, minder verzuim en een hogere arbeidsproductiviteit ontstaat.

Wij werken met de 6G-methodiek, zodat medewerkers in staat worden gesteld om bewuste keuzes te maken. 

Op basis van de uitkomst van onze eerste kennismaking en het gewenste traject bieden wij personeelsdienstverlening op maat, trainingen, workshops en aanvullende individuele coaching aan. 

Scroll naar boven