Week van de Loopbaan

Week van de loopbaan 17 – 21 september

Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen werknemers een gratis loopbaancheck krijgen. Handig voor wie toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière of voor wie dat nog niet weet. Loopbaanprofessional Anneke Hemmen doet de gratis loopbaacheck zelfs maandelijks – een kort gesprek aan de hand van een vragenlijst, met koffie of thee – deze week op vrijdag 21 september van 9 tot 11 ‘s ochtends, in de Loopbaanwinkel aan de Poststraat 31 in Wildervank. Meld je hier gratis aan!

Regie voeren

Of je nu tevreden bent met je huidige baan (salaris) of niet: iedereen heeft wel eens een moment van bezinning: wil ik dit mijn hele leven doen of wil ik nog eens een stapje hogerop of juist iets heel anders binnen of buiten het bedrijf? De eerste stap is dat je leert de regie te voeren over je eigen loopbaan. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Wat voor werk je ook hebt. Het gaat erom dat je voor jouw loopbaan opkomt en in je werk het beste uit jezelf haalt. Daarmee maak je niet alleen je baas blij: het is ook en vooral in je eigen belang.

 

Kwaliteiten ontdekken

Loopbaanprofessionals kunnen je daarbij helpen. Zij vertellen hoe jij je kwaliteiten leert ontdekken en hoe je die kunt inzetten om meer te bereiken. Ze doen dat op verschillende manieren: coaching, workshops, maar ook met online testen. Ook wijzen ze je op de mogelijkheden die jouw werkgever je biedt. Zoals het loopbaanbudget in de zorgsector. Anneke Hemmen heeft een interessant programma ontwikkeld met 6 G-experts: goed, gaaf, geluk, gezond, groei en geld.
Om deze dienstverlening en de mogelijkheden onder de aandacht te brengen; is het van 17 tot en met 22 september de Week van de Loopbaan. Met onder meer de gratis loopbaancheck in Wildervank. Meld je hier gerust aan voor een loopbaancheck.

 

Loopbaan Bootcamp

Voor wie de 21e niet kan is er een week later -zaterdag 29 september- op dezelfde locatie een nieuwe gelegenheid: de Loopbaan Bootcamp. Je gaat dan in groepsverband concreet aan de slag met jouw loopbaan. Er zijn workshops, coaching gesprekken en iedere deelnemer krijgt na afloop een goodiebag mee. Ook is er gedurende het dagprogramma (van 10:00 tot 16:30 uur) de mogelijkheid om individuele gesprekken te voeren èn gezellig bij te kletsen met andere deelnemers, onder het genot van een hapje en een drankje. Dit alles voor slechts 39,95 euro.

Meer info en aanmelden, kan hier. Of kijk op de Facebookpagina van de Loopbaanwinkel.

Scroll naar boven