Dag 2018……op naar 2019

Een terugblik, dag 2018….op naar 2019

Iedereen laten stralen en schitteren!

Zo aan het einde van het jaar kijk ik altijd even terug. Terug op 2018.  Wat ging er goed, wat minder, wat heb ik geleerd? Eigenlijk zou ik het vaker moeten doen. Reflecteren!

 

GEZOND

Dit jaar was en is een goed jaar geweest. Alles en iedereen die mij lief zijn, zijn in goede gezondheid. Dat is toch wel één van de belangrijkste zaken die je je kunt wensen: GEZOND zijn. Ook binnen onze organisatie hebben wij hier volop aandacht voor. Niet ingewikkeld, maar heel simpel door een beetje op te letten wat je eet.

Eén van de uitspraken die mijn collega Margit Ceska deed tijdens een loopbaan bootcamp: je gooit toch ook geen slaolie in je auto, waarom zou je wel slechte voedingstoffen in je eigen lijf gooien?

 

GOED & GAAF

Dit jaar is ook weer een jaar waarin ik opnieuw ontdekt heb waar ik GOED in ben en wat ik GAAF vind om te doen.

Begin dit jaar zijn we gestart met de Loopbaan Bootcamps in de loopbaanwinkel! Samen met de G-experts: Marjan van de Bult – GELUK, Margit Ceska – GEZOND en Hilde Oosten – GELD hebben wij een grote groep bewuste noorderlingen via de Loopbaan Bootcamps gecreëerd.

We zijn toen ook gestart met het vastleggen van diverse loopbaan verhalen. Onze GAAN expert Lotte Gerland helpt ons en jou om jouw verhaal te verwoorden in beeld en op schrift.

Wil jij ook ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn? Meld je vast aan voor één van de Loopbaan Bootcamps in 2019!

Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft ook plaatsgevonden door dit jaar te starten met een aantal bestuursfuncties. Eigenlijk vond ik het heel spannend, want ja hoe bestuur je een club met 40 mannen en vrouwen? Geen idee, maar nu halverwege het jaar durf ik te zeggen dat het goed gaat. En wat ik niet zo had verwacht van mezelf is dat ik het ook nog GAAF vind om te doen.

Ik vind het ontzettend leuk om mij in te zetten, met een hele groep mensen, op sociaal maatschappelijk vlak. Het geeft een enorme voldoening wanneer blijkt dat je met elkaar in staat bent om iets te doen voor een ander! Dat we goede doelen en vooral ook kinderen kunnen laten stralen. Om je een indruk te geven waar ik me in mijn ‘vrije tijd’ ook voor inzet deel ik graag een filmpje met je.

Mensen laten stralen en schitteren is mijn missie. Ik word ontzettend blij wanneer we opnieuw bewuste noordelingen hebben gecreëerd.

 

GROEI

Door terug te kijken ontdek je hoe leerzaam je jaar was! Nu denk ik: goh ik ben best  succesvol geweest. We zeggen dit natuurlijk liever niet van ons zelf. Maar wanneer je in staat bent om antwoorden te geven op een aantal vragen die je aan het nadenken zetten, dan ontdek je je GROEI.  Ik heb het lijstje van onze GELUK expert gebruikt. Je kunt hier de vragen lezen, gebruik het en ontdek je eigen groei!

Ik had aan het begin van het jaar een aantal doelen gesteld. Eén daarvan was de naamsbekendheid van de loopbaanwinkel vergroten. Ik durf te zeggen dat we een aantal grote stappen hebben gezet. We hebben leuke filmpjes laten maken, gaan een netwerk voor Bewuste Noorderling bouwen en zijn daarrmee zichtbaar op LinkedIn, Facebook, Twitter en via verspreiding van (regionale) nieuws. Wil je ook bij het netwerk horen, schrijf je dan nu in voor de headlines.

Voor werkenden en werkzoekenden waren we aanwezig op het Werkfestival in Groningen. Wat een fantastisch georganiseerd event. Naar aanleiding daarvan zijn er veel mensen langs geweest tijdens de gratis kennismakingssessies in de loopbaanwinkel. En de eerste aanmeldingen voor de Loopbaan Bootcamp van 26 januari 2019 zijn toen al genoteerd!

Voor werkgevers waren we aanwezig op de Promotiedagen. Zichtbaar voor werkenden en natuurlijk voor werkgevers. Want wij zijn er ook voor werkgevers. Werkgevers die vraagstukken hebben op het gebied van personeel kunnen ook bij ons terecht. Onder de noemer van zelfloopbaanmanagement bieden wij diverse duurzame HR oplossingen. In 2019 zal één van de doelstellingen zijn dat wij onze dienstverlening voor werkgevers meer zichtbaar willen maken.

 

GELD

Al onze inspanningen hebben ook geleid tot inkomsten! Ik hou van mijn werk, maar net zoals bij jou moet er wel GELD op de plank komen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we onze omzetdoelstelling gehaald hebben. Hiermee kunnen we weer verschillende investeringen gaan doen om nog meer leuke activiteiten en dienstverleningsconcepten te ontwikkelen in 2019.

Op naar 2500 Bewuste Noorderlingen!

Bewuste Noorderlingen die weten waar ze goed in zijn, dat doen wat ze gaaf vinden om te doen en zich op een gelukkige, gezonde en groeizame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever of op de arbeidsmarkt, zodat er geld verdient wordt.

 

GELUK

Voor 2018 durf ik te zeggen dat ik een ontzettend GELUKkig mens ben. Ik ben dankbaar voor iedereen om mij heen. Mijn lieve man, mijn schatten van zeer bewuste dochters en natuurlijk de rest van mijn familie en een ontzettend fijne vriendengroep. Zonder hen zou ik niet kunnen!

Ik had een aantal genoemde successen ook zeker niet kunnen realiseren wanneer mijn G-experts er niet bij waren. Grote dank aan mijn lieve GELUK expert Marjan van de Bult, GEZOND expert Margit Ceska, GELD expert Hilde Oosten en GAAN expert Lotte Gerland.

 

Ik durf te zeggen, mede namens mijn collega’s, dank aan iedereen die ons dit jaar het vertrouwen heeft gegeven om te helpen met het creëren van zelfloopbaanmanagement:

 

Ik wens iedereen een ontzettend goede en gave feestdagen en op naar een gelukkig, gezond en groeizaam 2019 waarin iedereen over voldoende geld beschikt!

 

Liefs, Anneke Hemmen

Scroll naar boven