Alleen voor slimme MKB-ers!

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor jouw organisatie, maar ook voor je medewerkers. Werkgevers die inzetten op ‘een leven lang ontwikkelen’, zijn succesvoller in hun markt en beter in het vinden en binden van talent.

SLIM subsidie aanvragen

Vanaf 2 maart tot en met 31 maart en vanaf september kan een MKB werkgever een subsidie ‘leven lang ontwikkelen’ tot 25.000,- aanvragen. Heb je een onderneming met minder dan 50 medewerkers dan kan je 80% van de (externe)kosten vergoed krijgen. Iedere Noordelijke MKB werkgever zou nu aanspraak moeten maken op de subsidie! Vanuit de Loopbaanwinkel helpen we je daar graag bij!

Waarom aanvragen?

Waarom? Omdat wij geloven in #ZELFLOOPBAANMANAGEMENT. Wanneer jouw medewerkers leren om te doen aan zelfloopbaanmanagement en zelf regie nemen voor hun werk en duurzame inzetbaarheid, dan kan jij je als werkgever richten op de ontwikkeling van je onderneming. 

De SLIM-subsidie is bedoeld voor slimme werkgevers die:

 • Behoefte hebben aan een opleidings- of ontwikkelplan gericht op het inzichtelijk maken van de scholingsbehoefte vanuit het perspectief van de onderneming;
 • Voor hun medewerkers loopbaan- of ontwikkeladviezen willen inzetten;
 • Het ondersteunen en begeleiden bij het ontwikkelen of invoeren van een methode in een onderneming die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk;
 • Of gedurende enige tijd ruimte bieden van praktijkleerplaatsen – in de derde leerweg – ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

7 Redenen om gebruik te maken:

 1. Ik wil mijn medewerkers graag helpen bij hun ontwikkeling.
 2. Het werk verandert in mijn organisatie en de medewerkers moeten hiervoor trainingen volgen.
 3. De digitale vaardigheid van mijn medewerkers wil ik graag verder laten ontwikkelen.
 4. Ik gun mijn medewerkers dat ze zich ontwikkelen zodat we samen verder kunnen groeien.
 5. Mijn medewerkers moeten beschikken over de competenties van de toekomst.
 6. Ik wil graag (interne) cursussen aanbieden aan mijn medewerkers.
 7. Ik ontdek graag wat mijn medewerkers nog meer zouden kunnen.

Wil jij medewerkers die toekomstbestendig aan het werk gaan en blijven? Gun ze dan de mogelijkheid om een leven lang te ontwikkelen.

Loopbaanwinkel ontzorgt bij aanvraag

Vanuit de Loopbaanwinkel denken wij graag kosteloos mee over de uitvoering en het optimaal inzetten van de leer- en ontwikkeldoelen voor de organisatie.

Neem nu contact met ons op voor het maken van een afspraak: info@zelfloopbaanmanagement.nl of 06-52308688

Scroll naar boven