Over ons

zelfloopbaanmanagement

Anneke Hemmen

Zij is adviseur HRM/HRD/e-portfoliomanagement en GOED en GROEI expert. Zij weet alles van  kwaliteiten, competenties en hoe jij je werkervaring van toegevoegde waarde kan laten zijn. Zij laat jou inzien wat voor beroepen je nog meer zou kunnen uitoefenen op basis van jouw werkervaring!

Als HR adviseur ondersteunt zij diverse MKB bedrijven bij het optimaal laten werken van hun werknemers, zodat jij als werkgever je kunt focussen op je eigen bedrijf. 

zelfloopbaanmanagement

Marjan van de Bult

Zij is expert  op het vlak van GAAF en GELUK. Het ontdekken van jouw passie is iets waar Marjan haar expertise van heeft gemaakt. Met gave creatieve werkvormen prikkel je jouw rechter hersenhelft, ontdek jouw talenten en leer hoe je deze optimaal inzet. Als rode draad door haar leven en ook in haar dienstverlening stelt ze je steeds de vraag: ‘Wat maakt jou echt gelukkig en hoe fabriceer jij jouw geluk?’ 

Tevens is Marjan businesscoach, dus ben je startende ondernemer of denk je er over na om je eigen bedrijf te starten, neem dan zeker contact op met Marjan.

zelfloopbaanmanagement

Charissa Verburg

Zij is onze GEZOND expert. Zij weet alles van vitaliteit en  gezondheid. Zij is psycholoog, adviseur en trainer. De unieke combinatie van psychologie en adviseur arbeid en gezondheid zorgt voor een totale benadering van vitaliteit voor jou als werknemer. Charissa zet haar wekker voor: iedereen eigenaar laten worden van zijn eigen vitaliteit.

Als adviseur en trainer begeleidt zij werkgevers bij het vormgeven van vitaliteitsbeleid en dat haar werknemers regie kunnen nemen op hun eigen vitaliteit.

zelfloopbaanmanagement

Hilde Oosten

Zij is onze GELD expert en tevens nibudcoach en adviseur voor werkgevers en overheid voor het opstellen van richtlijnen rondom het omgaan met financiële problemen op de werkvloer. Financiële coaching, voorlichting en training is tegenwoordig niet meer weg te denken. Geld speelt een hele belangrijke rol in onze levensloopbaan. Vaak laten we keuzes bepalen door geld.

Sara Kruiter
socialmedia expert

Jannie Joling
branding www.lentegoud.nl

Hetty van de Wal
website www.mediamora.nl 

6G methodiek

De 6G methodiek is bedacht door Anneke Hemmen, zij is eigenaar van de Loopbaanwinkel.

Door haar jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt en als HR adviseur is zij tot het inzicht gekomen dat wanneer mensen weten waar ze GOED in zijn en dat doen wat ze GAAF vinden om te doen en leren om zich zelf op een Gelukkige, Gezonde en Groeizame wijze leren preteren aan hun werkgever of op de arbeidsmarkt dat er dan Geld verdiend wordt.

De 1e 5 G’s dienen op orde te zijn, anders wordt Geld verdienen lastig(er). Echter is Geld ook vaak een reden waarom mensen geen stappen zetten in hun levensloopbaan. 

Wij adviseren, trainen en coachen werkgevers en werkenden bij het creëren van zelfloopbaanmanagement zodat iedereen geld kan verdienen.

praatplaat digitaal
Scroll naar boven