De ervaringen van de 1e Loopbaan Bootcamp van 2019!

De ervaringen van de 1e Loopbaan Bootcamp van 2019!

De eerste maanden van het jaar zijn al bijna weer voorbij. Zo ook de 1e Loopbaan Bootcamp van 2019. Op 26 januari 2019 was de eerste bijeenkomst en wat was de groep (weer) super enthousiast. We delen graag hun ervaringen.

 

Wat doen we tijdens de Loopbaan Bootcamp

Met een groep van 8 deelnemers hebben we volop aandacht besteed aan de competenties van de toekomst. Waar ben jij GOED in en wat wordt er tegenwoordig van je verwacht op de arbeidsmarkt? Ook hebben we volop aandacht voor je GEZONDheid, hoe kom jij fit de dag door? Vervolgens hadden we weer een heerlijke soep en gezonde salades.

In de middag gaan we aan de slag met thema GELD! Onmisbaar voor iedereen. Iedereen heeft ontdekt wat voor geldtype hij/zij is en wat voor belemmerende overtuigingen geld met zich mee kan brengen.

Het laatste onderdeel van de dag is altijd het thema GELUK. Persoonlijk vind ik dit een mooi onderdeel, omdat hier na een aantal loopbaan bootcamps, verrassende elementen uit naar voren komen. De deelnemers zijn allemaal in staat om toch heel goed aan te geven en te visualiseren waar ze over een jaar staan.

Aan het einde van de middag is iedereen, durf ik wel te zeggen, gelukkig de deur uit gegaan! Iedere deelnemer kon en heeft weet ik nu vervolgstappen kunnen zetten.

Ervaringen en feedback

Wij vragen altijd aan de deelnemers wat ze er vonden. Wij kregen de volgende feedback:

Karin – “Leuk! Van alle verhalen leer je en zie je waar anderen mee worstelen.

Monique – Passievol. Fijn om de verhalen en ervaringen van anderen te horen.

Cindy – Goed, leuk en super informatie.

Caroline – SUPER!!!

Mariska – Prettig, laag drempelig.

Annemarie – Heel vermoeiend maar heel super fijn dat ik ben gekomen.

Lous – Heel heel prettig. No nonsens, eerlijk, authentiek en oprecht.

 

Meld je nu vast aan voor de 2e Loopbaan Bootcamp

Dit geeft onze goede moed om in april weer een groep ‘bewuste noorderlingen’ te creëren. Op 6 april 2019 van 10.00 – 16.00 uur staan wij weer voor je klaar. Klaar om je op weg te helpen om regie te nemen over je eigen loopbaan.

Wij geloven erin dat wanneer je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk en inzetbaarheid je met veel meer plezier aan de slag gaat. Maar het is best lastig om ‘baas te worden in je eigen loopbaan’!

We ontmoeten je graag op 6 april. Meld je nu vast aan dan ben je zeker van een plek.

 

 

Hartelijke groeten,

Anneke Hemmen – Marjan van de Bult – Margit Ceska – Hilde Oosten

 

Scroll naar boven