Ontwikkeladviestraject 2021

Blijf in je kracht: ontwikkeladviestraject 2021

Het zijn heftige tijden. De wereld staat op zijn kop, alles wat ‘normaal’ was is niet meer normaal. Misschien zit je nu thuis te werken of mag je helemaal niet meer naar je werk. Maar ook privé word je misschien geconfronteerd met allerlei beperkingen. Kortom je kunt te maken krijgen met allerlei (nare) gevoelens. Gevoelens van verdriet, machteloosheid, twijfel en boosheid.

Het is juist nu belangrijk dat iedereen in zijn kracht blijft!

In 2020 kwam de overheid met allerlei Corona maatregelingen. Maatregelingen die zowel voor werkgevers als hun medewerkers aangevraagd kunnen worden.

Scholing en ontwikkeling voor behoud van werk

Bij- en omscholing helpen werkenden en werkzoekenden om aantrekkelijk te blijven of te worden voor de arbeidsmarkt. Dat is zeker ook nodig in deze tijd van digitalisering en werk op afstand. De verwachting is dat er ook door de coronacrisis veel banen zullen verdwijnen. Je ziet dit natuurlijk al gebeuren in de horeca sector.

Meer kansen door (om)scholing en ontwikkeling

Er verdwijnen niet alleen banen door de coronacrisis. Door technologische ontwikkelingen en digitalisering veranderen ook veel banen. Als werkenden doorlopend leren en zich blijven ontwikkelen kunnen ze hun werk beter doen. Dit voorkomt ziekteverzuim. En ze vergroten hun kans op de arbeidsmarkt als ze nieuw werk zoeken. In een eerdere blog schreven wij al waarom het zo belangrijk is om je continue te blijven ontwikkelen?

Wie helpt jou?

Ben jij één van de gelukkigen die vorig jaar gebruik heeft kunnen maken van het ontwikkeladviestraject van de overheid? Dan mag je je handen dicht knijpen. Met verbazing hebben wij in de gaten gehouden hoe het verloop ging van de aanmeldingen. In 1 dag waren alle 55.000 trajecten geregistreerd. Dit is natuurlijk fantastisch, maar was jij nu net te laat? Dan bieden we jou de mogelijkheid om toch deel te gaan nemen aan een ontwikkeladviestraject van de loopbaanwinkel.

Wij bieden je graag de helpende hand, geheel vrijblijvend eens sparren met een onafhankelijke en professionele coach? We helpen je graag in je kracht te blijven! 

Maak geheel vrijblijvend on- of offline een afspraak met ons. 

We ontmoeten je graag.

Hartelijke groeten

Anneke Hemmen – Marjan van de Bult – Charissa Verburg – Hilde Oosten

Scroll naar boven