Bewuste Noorderlingen welkom op Werkfestival

Onze 3e Loopbaan Bootcamp een mini werkfestival!

Wat in 2016 begon met het openen van de Loopbaanwinkel voor mensen die vragen hadden over hun cv, motivatiebrief, loopbaan etc., is de Loopbaanwinkel inmiddels ook uitgegroeid naar een werkplek waar werkenden kunnen komen werken, nadenken en sparren over hun (toekomstige) loopbaan.

Zaterdag 29 september 2018 was het weer zover, de 3e Loopbaan Bootcamp van dit jaar werd bezocht door een groep van mannen en vrouwen die op zoek waren naar hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt, maar ook naar inspiratie en samen aan de slag gaan. En wat was het weer heerlijk om te doen!

Resultaat

Uit de evaluatie kwam naar voren dat het ook deze keer is ervaren als: super leuk, inspirerend en vooral ook informatief. Wat wij als G-experts echt super leuk vonden was dat een aantal deelnemers er de G van genieten en gezellig aan toevoegden! Hier doen we het voor jou! Voor jou om je verder te helpen op deze veranderende arbeidsmarkt.

 

Onze missie

Ik (Anneke – GOED expert) ben ontzettend trots op het feit dat de Loopbaan Bootcamp zo goed wordt ontvangen. Ons doel is om in 2020 toch minimaal 2500 Bewuste Noorderlingen te creëren!

Als bewuste Noorderling weet je waar je GOED in bent, dat doet wat je GAAF vindt om te doen en dat je je op een GELUKkige, GEZONDe en GROEIzame wijze kunt presenteren aan je werkgever en/of op de arbeidsmarkt zodat er GELD verdiend wordt.

 

Werkfestival

Wil jij nu ook een Bewuste Noorderling worden? Dat kan! In 2019 gaan we zeker ieder kwartaal een spetterende inspirerende Loopbaan Bootcamp organiseren. Op onze Facebookpagina zullen we de data binnenkort gaan delen!

Wil je eerder met ons kennismaken, dat kan natuurlijk altijd! We zijn ook aanwezig op het WERKFESTIVAL op woensdag 31 oktober 2018 op het Suikerunie terrein in Groningen. Via de Netwerkapp kan je alvast een date met ons inplannen!

 

Een deelnemer aan het woord! 

Eén van de Bewuste Noordelingen uit de 3e groep heeft een fantastisch reflectieverslag geschreven. In overleg met Erik mogen we deze delen. Lees hier het hele verhaal van Erik.

 

Kennismaken?

Wil je eerst eens gratis kennismaken en alvast wat vragen stellen over je loopbaan? Kom dan naar de gratis workshops van de Loopbaanwinkel. Laat je wel even weten dat je komt dan weten we hoeveel koffie/thee we klaar kunnen zetten?

 

We ontmoeten je graag,

Succes groet,

Anneke – Marjan – Margit – Hilde

Scroll naar boven