Loopbaanstory’s van deelnemers van de Loopbaan Bootcamp

Loopbaanstory’s

Naar aanleiding van de eerste Loopbaan Bootcamp van afgelopen januari ging ik in gesprek met twee deelneemsters, Martsje en Gea. Ze kwamen met een verschillend doel naar de bootcamp.

 

Doelen

Martsje wilde binnen zes weken een nieuwe baan vinden als basisinkomen, om daarnaast te onderzoeken of en hoe ze als ondernemer kan gaan starten. Dankzij de contacten die ze overhield aan de Loopbaan Bootcamp is het haar inderdaad gelukt om binnen zes (!) weken een nieuwe baan in haar werkveld te vinden.

De paden van Gea en mij blijven zich al jarenlang kruisen. Ze was een van de eerste deelneemsters die zich inschreef voor de Loopbaan Bootcamp. Ze kwam vooral om te netwerken en zichzelf een inspirerende middag cadeau te doen. Nog altijd draagt ze een quote op een stukje karton bij zich die ze tijdens de bootcamp had gebruikt voor haar moodboard. Het gaf haar bevestiging dat ze blij wordt van betekenisvol zijn voor iemand anders: “Goed doen maakt gelukkig, je krijgt er een oppepper van en je bent een toffe peer als je anderen helpt.” Gea levert graag een bijdrage aan de Bewuste Noordelingen waar we met de Loopbaan Bootcamp naar streven. Dankzij haar netwerk heeft ze na de bootcamp een grote bijdrage geleverd aan o.a. de nieuwe baan van Martsje!

 

Resultaat

De Loopbaan Bootcamp was een inspirerende dag, aan de hand van de zes G’s (goed, gaaf, geluk, gezond, groei en geld), waarna de deelnemers aan het eind van de dag naar huis gingen met een duidelijk beeld van hun eigen kwaliteiten. Gea en Martsje waren na de Loopbaan Bootcamp eensgezind: “Stel jezelf een doel, weet waar je naar toe wil, geloof daar in en ga er vol voor.” Wij zijn trots en blij dat zij onze 2e Loopbaan Bootcamp van 25 mei 2018 hebben aanbevolen.

Meedoen met de 3e Loopbaan Bootcamp?

Ook leren hoe jij dat kan doen en toepassen op jouw (levens)loopbaan? En wil je tegelijkertijd netwerken met deelnemers uit de regio? Dit jaar organiseren wij nog een keer een Loopbaan Bootcamp en wel op zaterdag 29 september 2018 (10:00-16:00u). De eerste aanmeldingen zijn binnen, dat beloofd wat! Jouw investering is €39,95. Opgeven kan via onze website of via de facebookpagina.

We ontmoeten je graag!

 

Hartelijke groeten,

Anneke Hemmen

Scroll naar boven