Loopbaanbudget inzetten voor ‘zelfloopbaanmanagement’

Loopbaanbudget inzetten voor jezelf!

 

In de tijd dat ik zelf nog medewerker was werd er door mijn werkgever(s) veel gefaciliteerd met betrekking tot activiteiten die bijdroegen aan mijn loopbaanontwikkeling. Veelal werd er dan een externe partij ingehuurd die dan een training of workshop kwam geven. Niets mis mee natuurlijk. Maar daar waar we het hebben over zelfloopbaanmanagement, vind ik dat je als medewerker ook zelf regie moet pakken.

In steeds meer cao’s maar ook bij werkgevers zonder cao’s, wordt hier op ingespeeld en worden er steeds meer loopbaanbudgetten gecreëerd. Geld dat je als medewerker, grotendeels naar eigen inzicht, mag besteden aan je eigen loopbaanontwikkeling.  Met de loopbaanwinkel wil ik de deur openen voor medewerkers met een loopbaanbudget. Op een laagdrempelig manier werken aan je loopbaan en vooral aan je eigen ontwikkeling. Hoe leuk dat is kan je komen ervaren in de loopbaanwinkel. Samen met mijn collega’s van de Loopbaanwinkel hebben wij een werkwijze ontwikkeld op het 6G principe Goed.Gaaf.Geluk.Gezond.Groei.Geld. Gooi één of meer van de 6G’s in je winkelmandje en ga daarmee aan de slag met je loopbaanbudget. Kijk in onze evenementen agenda voor het aanbod.

Werkgevers roep ik ook op om kennis te komen met de dienstverlening van de Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstylist. Wij zijn expert in het creëren van bewuste medewerkers en het stimuleren van zelfredzaamheid! Samen met mijn collega’s van de Loopbaanwinkel hebben wij een werkwijze ontwikkeld op het 6G principe Goed.Gaaf.Geluk.Gezond.Groei.Geld.

Wij gaan voor het creëren van bewuste noorderlingen die weten waar ze goed in zijn, dat doen wat ze gaaf vinden en zich op een gezonde, gelukkige en energieke wijze kunnen presenteren aan hun werkgever/arbeidsmarkt zodat er geld verdiend wordt.

Wilt u ons mobiliteitsplan vrijblijvend ontvangen? Laat het ons weten.

Ik ontmoet je graag in de Loopbaanwinkel!

 

Hartelijke groet,  Anneke

Scroll naar boven