Loopbaanbudget, keuzebudget, levensfasebudget, meerkeuzesysteem…

Werkzaam in Zorg & Welzijn?

Ben je werkzaam in de zorg of in het sociaal maatschappelijk werkveld dan, hoop ik, dat bovenstaande termen je bekend voor komen. In steeds meer CAO’s worden namelijk afspraken gemaakt dat er geld wordt ‘gespaard’ en wat medewerkers kunnen gebruiken voor hun eigen (loopbaan) ontwikkeling. Maak jij gebruik van je budget?

Gemiste kans!

In de praktijk kom ik echter in de loopbaanwinkel tegen dat mensen niet op de hoogte zijn van de mogelijkheden die ze hebben vanuit hun eigen CAO. Ontzettend jammer, want meestal spaar je er zelf voor en waarom zou je het dan niet gebruiken?

Je eigen budget!

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 41% van een persoonlijk (loopbaan)budget wordt ingezet voor sport en bewegen. Op zich helemaal goed, maar als je nu geen behoefte hebt aan bewegen maar alleen maar eens wilt sparren over je toekomstige mogelijkheden op de arbeidsmarkt, of een carrièreswitch wilt maken?

Weet dan dat je dan ook ALTIJD je eigen budget kunt inzetten. Vind je dit lastig om aan te geven bij je leidinggevende of je organisatie, schakel ons dan rustig in. Wij helpen je graag.

Loopbaanbootcamp

Wij zijn trots dat wij inmiddels meer dan 50 deelnemers hebben gehad die hebben deelgenomen aan een Loopbaanbootcamp! Van een Loopbaanbootcamp word je niet lichamelijk moe, wel word je uitgedaagd om na te denken over je eigen (levens)loopbaan.

Succesverhaal van Jan Hesseling

Hier lees je het succesverhaal van Jan Hesseling, één van onze deelnemers die optimaal gebruik heeft gemaakt van zijn eigen loopbaanbudget.

Wil je ook succes?

Denk je na het lezen van het verhaal van Jan: ik wil ook wel eens nadenken over mijn (levens)loopbaan. Wees dan welkom op zaterdag 15 juni 2019. We ontmoeten je graag!

Scroll naar boven