Wat zijn jouw kwaliteiten?

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Half maart mocht ik met mijn 6G’s collega’s een ontzettend gave middag organiseren voor medewerkers van een grote overheidsorganisatie in Amsterdam. In drie workshops maakten de deelnemers kennis met Goed, Gaaf en Groei. De samenleving verandert in een rap tempo en ons werken verandert mee. Het is belangrijk om regie te houden over je eigen loopbaan, zowel als zelfstandig ondernemer als medewerker in loondienst. Aan het eind van de dag hebben medewerkers ontdekt waar hun kwaliteiten en competenties liggen. Specifieke eigenschappen waarmee jij toegevoegde waarde levert. Ook is er gewerkt aan het profileren en presenteren van jezelf waarbij ruim aandacht is besteed aan passies en drijfveren. Tot slot werden medewerkers geconfronteerd met hun belemmerende overtuigingen, die je tegenhouden om te doen waar je gelukkig van wordt. Het is niet voor iedereen even makkelijk om je kwaliteiten te benoemen maar wat was het Gaaf om te zien hoe medewerkers in beweging kwamen!

Loopbaan Bootcamp

Omdat wij streven naar Bewuste Noordelingen, gaan we een soortgelijke workshop in Noord Nederland organiseren en jij kan daar bij zijn! Inmiddels hebben we 2 bootcamps gegeven en je kunt nog meedoen aan de 3e Loopbaan BOOTCAMP op zaterdag 29 september 2018. Wil jij weten wat je nog meer kan? Geef je dan snel op. Jouw investering: €39,95

We ontmoeten je graag!

 

Bent u werkgever?

En wil je meer weten over een 6G’s workshop op maat voor jouw werknemers? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Wij organiseren voor diverse werkgevers en netwerken zoals Noorderlink Loopbaan Bootcamps ‘inhouse’. Wij ontzorgen je en verzorgen de gehele bootcamp, desgewenst inclusief gezonde lunch! Neem gerust contact met ons op om eens vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden.

 

Hartelijke groet, Anneke

Scroll naar boven