Zelfloopbaanmanagement in crisistijd

Zelfloopbaanmanagement in deze tijd is volgens mij van groot belang. Voor zowel zzp-ers, mkb-ers maar ook werknemers. Want hoe pas je je werkgedrag aan als werknemer wanneer je thuis moet werken. Lees hier alvast een aantal tips. Voor werkgevers, hoe houd je je werknemers gemotiveerd? Angst en onzekerheid bij werkgevers of de productiviteit wel op peil blijft. Ga je controle’s uitvoeren of ga je een sterke cultuur ontwikkelen door een beroep te doen op het vertrouwen!

HR advies

Als HR adviseur is mijn advies, zet in op vertrouwen en creëer juist nu een sterke cultuur.

Ook mijn toekomst wordt onzeker. Natuurlijk heb ik ook angst, niet alleen of ik gezond blijf, maar ook mijn inkomsten vallen voor een groot deel weg de komende maanden. Focus, discipline, ondernemerschap, gelukkig ben ik er mee gezegend. Ik blijf in mijn werkritme. Ik weet waar ik goed in ben, wat ik gaaf vind om te doen en ben (nog) gezond, gelukkig, blijf openstaan voor groei en uiteindelijk zal ik dan ook wel weer geld gaan verdienen, kortom de 6G’s zijn mijn houvast.

Loopbaanwinkel

Ik heb de luxe dat ik een pand heb waarin de Loopbaanwinkel is gevestigd en wat tevens mijn kantoor is. Vandaar uit ben en blijf ik bereikbaar, voor nu nog zeker ook live maar natuurlijk altijd online via de diverse social media kanalen. Wil je langskomen laat het dan wel even weten. 

HR-tip

Vanaf vandaag ga ik iedere werkdag een ‘personeels’ tip delen in mijn netwerken voor MKB werkgevers die zelf geen personeelsman-/vrouw in dienst hebben maar wel vragen hebben. Volg onze social media kanalen. Blijf gezond en zorg voor elkaar.

Hartelijke groeten,

Anneke Hemmen

Scroll naar boven