High performance! Wat? High….

High performance! Wat? High….

Als nuchtere noorderling begrijp ik soms het gebruik van moeilijke ‘dure’ woorden niet. Het credo is toch vaak; doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Hoezo ik moet me ontwikkelen naar een higher level? Employability, high performance, wat high….

 

De meeste mensen weten wel dat je alleen de top bereikt met ambitie, voorspelbaarheid en consistente vooruitgang. Echt succesvol zijn begint met een ambitieuze en realistische visie en het durven loslaten van het oude! Zeker tegenwoordig in de steeds sneller veranderende markt.

 

Uit eigen ervaring zie ik vaak dat managers/leidinggevenden worstelen met het neerzetten van hun team/organisatie. Laat staan dat ze makkelijk de medewerkers mee krijgen met alle veranderingen. In de praktijk zie ik vaak dat een aantal medewerkers steeds harder gaat werken en een aantal die (on)bewust kijken en gebruik maken van de drie wetten van ‘high performance’ leiderschap!

De drie bouwstenen van high performance zijn:

  1. Helderheid
  2. Focus
  3. Executie (uitvoeringskracht)

 

Vergeet niet dat kleine veranderingen in jouw gedrag als medewerker of leidinggevende/manager een grote impact hebben op de organisatie. Lees hier meer over de drie bouwstenen  van high performance leiderschap.

 

Proeverij voor leidinggevenden – door loslaten meer grip!
Ben jij manager en/of leidinggevende en wil je jezelf of je medewerkers naar een higher level laten bewegen? Dan bieden we jou op een hele effectieve en efficiënte wijze de eerste handvatten om gelijk in de praktijk te gaan inzetten. Niets geen moeilijke woorden, niets geen methodes en kunstjes. Maar werken aan je eigen performances als leidinggevende door los te laten en je daar ook goed bij te voelen, zodat je vanaf nu gaat werken aan een zelfstandiger team. De groep bestaat uit  minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

In samenwerking met Gea Bijkerk van werkWAARDEvol wordt deze workshop voor jou gegeven in de Loopbaanwinkel op donderdagmiddag 6 juli 2017. Voor meer informatie en aanmelding klik hier!

 

Heb jij er nog aanvullingen op of wil je eens sparren hoe wij vanuit de loopbaanwinkel deze eenvoudige stappen implementeren in organisaties neem dan contact op met mij.

 

Hartelijke groet, Anneke

Scroll naar boven