Gun jij jezelf tijd?

Laatste kans in 2022 voor een all inclusive workation!

Pak nu je kans wanneer je alvast tijd wilt reserveren voor jezelf in 2023 en altijd al eens naar Ibiza hebt gewild! Wij bieden je 4 dagen volledige focus op jezelf en je loopbaan en/of business. Gun jij jezelf dit kerstcadeau?

Wij bieden jou deze unieke kans! Marjan van de Bult en ik organiseren deze unieke workation op Ibiza. Speciaal voor hardwerkende werkondernemers. Hardwerkende en ambitieuze mensen die hun dromen willen najagen of echt eens toe zijn aan een persoonlijk ontwikkelingstraject op een unieke locatie in Ibiza.

Heb jij je het afgelopen jaar tijd gegund om te besteden aan jezelf? Heb jij het afgelopen jaar trainingen en cursussen gevolgd?  Heb jij heel bewust stil gestaan bij je eigen (levens)loopbaan?
Onze ervaringen van de afgelopen jaren is dat de deelnemers die mee zijn gegaan enorme stappen hebben gezet. Dit gunnen we jou ook!

Wat wij doen? Wij helpen je flink op weg! Met flink wat coachervaring en DISC en TMA specialist weten wij zeker dat je stappen gaat zetten na de workation. En niet alleen dat, wij leggen je volledig in de watten. Alles is inclusief tot en met december 2022! Van vlucht,  luxe locatie, eten tot een complete DISC analyse. Wat wil je nog meer?

Jezelf een workation gunnen is zo’n leerproces waar je je hele levensloopbaan aan terug zult denken!

Misschien wil je ook eerst meer zien! Dat kan want in 2019 en 2021 zijn wij ook met een groep fanatieke deelnemers naar Ibiza geweest. Bekijk hier alle leuke filmpjes die Marjan heeft gemaakt van onze workation.

Ben je enthousiast maar wil je eerst nader kennis maken laat het ons dan weten. Wij maken graag geheel vrijblijvend een (online) afspraak met je.  We nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen.

Gun je iemand anders tijd om aan zich zelf te besteden? Deel gerust onze pagina.

Alvast op naar een succesvol 2023!

ps. in 2023 is de workation ook nog te boeken, alleen dat zit de vlucht niet meer bij de prijs in!

Scroll naar boven