Gratis ontwikkeladvies

GRATIS ONTWIKKELADVIES vanuit de Loopbaanwinkel. Vanaf 1 december 2020 weer beschikbaar voor iedereen! 

Wil jij ontdekken wat je wil en kan?

Ben jij op zoek naar een baan waar je energie van krijgt en/of wil je eens bewust stil staan bij wat je wil en kan? Maak dan gebruik van de mogelijkheid die de overheid je biedt. Je hoeft er verder niets voor te doen, alleen op zoek te gaan naar de juiste coach die jou verder kan helpen.

Voor wie?

Het pakket van de overheid biedt (niet) werkenden, waaronder flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers, de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. Wij noemen dat ook wel het pakken van regie op je eigen loopbaan = ZELFLOOPBAANMANAGEMENT.

NL Leert

Wij zijn blij dat minister Koolmees het initiatief ‘NL Leert’ in het leven heeft geroepen. Koolmees geeft ook dat hij blij is dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Het doel van NL Leert is de gevolgen van de crisis te helpen verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Loopbaanwinkel

In de Loopbaanwinkel bieden wij werkenden de gelegenheid om, na een eerste kennismaking, aan de slag te gaan met hun loopbaan en/of heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Wij doen dat met de 6G methodiek!

praatplaat
Praatplaat ZELFLOOPBAANMANAGEMENT

Kom vrijblijvend kennismaken

Heb je interesse? Meld je geheel vrijblijvend aan voor een 1e kennismaking en wil je starten met een traject dan regelen wij verder de subsidieaanvraag voor je.

Wees welkom in de loopbaanwinkel.

 

Hartelijke groeten, de G-experts,

 

Anneke Hemmen – Marjan van de Bult – Charissa Verburg – Hilde Oosten

Scroll naar boven