Loopbaanwinkel de experts!

De Loopbaanwinkel in 2017!

We gaan voortvarend van start in de loopbaanwinkel met een geheel nieuwe website, video’s en een workshop programma voor het hele jaar! En deze zal de komende tijd zeker nog uitgebreid worden. Houd de website en de facebookpagina in de gaten! Ben jij er klaar voor om in 2017 echt regie te nemen over je loopbaan?

Alle expertise, instrumenten en ingrediënten zijn aanwezig in de loopbaanwinkel om jou te helpen. Wij gaan voor het creëren van bewuste noorderlingen. Wij beschikken over een groot regionaal netwerk, zetten deze actief in om kansen te creëren en jou of uw medewerkers te ondersteunen bij het bewerkstelligen van zelfloopbaanmanagement. Ook wanneer je gedwongen afscheid moet nemen van je baan. Dit is meestal erg moeilijk. Wij bieden daarom volop ondersteuning bij het verwerken van het verlies en de acceptatie van de nieuwe situatie.

Wij staan in 2017 voor je klaar in de Loopbaanwinkel!

 

 

Het hele jaar door verzorgen wij diverse workshops! Allemaal gebaseerd op de 6 G principes; goed gaaf geluk gezond groei en geld. Voor iedereen wat wils, het is maar waar jij op dit moment behoefte aan hebt om regie te kunnen nemen over je eigen loopbaan. Het is mogelijk om je loopbaanbudget aan te spreken voor de dienstverlening van de loopbaanwinkel. Wil je eerst eens persoonlijk en vooral vrijblijvend kennismaken? Dat kan ook, kom dan naar één van de gratis sessie.

Tot gauw en mocht je vragen hebben stel ze dan gerust. Dat kan hieronder maar je mag ons natuurlijk ook een bericht sturen.

We zien je graag!

Hartelijke groet, Anneke

Scroll naar boven